Bine ați venit în studioului nostru Proview Media

 • Ne străduim să surprindem esența momentelor tale speciale printr-o fotografie uluitoare. Echipa noastră de fotografii calificate este dedicată să vă ofere imagini de înaltă calitate pe care să le puteți prețui toată viața.

  Indiferent dacă sunteți în căutarea unei fotografii profesionale , portrete de familie sau a surprinde magia zilei nunții dvs., studioul nostru Proview Media este echipat cu echipamente de ultimă generație și o varietate de fundaluri pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Înțelegem că fiecare client este unic și nu facem timp pentru a personaliza fiecare sesiune pentru a reflecta stilul și personalitatea dumneavoastră individuală.

  Studioul nostru Proview Media oferă un mediu și relaxat, asigurându-vă că vă simțiți în largul dumneavoastră pe tot confortul procesului. Cred că cele mai bune fotografii sunt surprinse atunci când ești confortabil și poți să te exprimi în mod natural.

  Pe lângă serviciile noastre de fotografie, oferim și editate și retușați profesională pentru a face imaginile finale. Echipa noastră de editare calificată se va asigura că fotografiile dvs. sunt impecabile și gata pentru a fi afișate sau partajate cu cei dragi.

  Apreciem timpul tău și ne străduim să oferim o experiență perfectă de la început până la sfârșit. Personalul nostru prietenos este aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări.
  Vă mulțumim că ați luat în considerare studioul nostru Proview Media pentru nevoile dvs. de fotografie. Așteptăm cu nerăbdare să surprindem momentele tale speciale și să creăm amintiri frumoase împreună.
Luni10:00 – 17:00
Marti10:00 – 17:00
Miercuri10:00 – 17:00
Joi10:00 – 17:00
Vineri10:00 – 17:00
SambataInchis
DuminicaInchis

BlurDominate Photographer Studio

Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 47A , Constanta

Telefon: 0722326124

E-mail: mediapview@gmail.com

Scroll Up
X